Archery Attack zorgt gegarandeerd voor spanning en sensatie!

Wil je een origineel uitje met je bedrijf, team of vrienden organiseren? Of ben je op zoek naar een spannend uitje voor jouw kinderfeestje? Speel dan nu Archery Attack. Dat is veilig boogschieten voor jong en oud. Bij Archery Attack voel je je weer een kind dat met pijl en boog op jacht gaat naar de vijand. Het spel lijkt op paintball en trefbal waarbij twee teams elkaar proberen te raken. Deze keer doe je dit met een pijl voorzien van een foam-top waardoor het veilig is. Probeer je tegenstanders te raken en scoor punten. Of nog beter, scoor punten door het target board van je tegenstander om te schieten.

Archery attack - veilig boogschieten

SPEEL WAAR JE MAAR WILT!

Archery Attack speel je waar je maar wilt. De spelleiders van lasergameuitje.nl komen gewoon naar de locatie waar jij met je bedrijf, team of vrienden wilt spelen. Wij zorgen er niet alleen voor dat iedereen over pijl en boog beschikt, maar als het nodig is zorgen we ook voor opblaasbare objecten waar je je achter kunt verschuilen. Speel Archery Attack op bijvoorbeeld een sportveld, op het strand, in het bos, op een grasveld of in een sporthal. Wij zorgen voor de pijlen en bogen, de juiste bescherming in de vorm van een gezichtsmasker en een polsbeschermer.

Speel Archery Attack vanaf 8 personen.

Archery Attack kan met 8 of zelfs met 80 personen gespeeld worden. Onze spelbegeleiders leggen je duidelijk uit hoe je het beste met de pijlen en de boog om kunt gaan. Ook legt de spelbegeleider de spelregels uit en dan kan de game beginnen! Verbaas je over de enorme afstand waarmee je de pijlen kunt schieten (tot wel 50m ver!). Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt, bescherm je target board en beleef een fantastisch uitje. Lasergameuitje.nl zorgt ervoor dat het altijd één groot feest wordt!

Wil je graag meer informatie? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar top