Contact

WIJ HELPEN JE GRAAG

Vul onderstaand contactformulier in en wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur een reactie of een offerte van ons ontvangt. Mocht je geen reactie of offerte hebben ontvangen binnen 24 uur, kijk dan even in je spambox of neem even telefonisch contact met ons op.

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

  * Let op, het kan zijn dat je een bericht in je spambox ontvangt.

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Adres

  Mark Venderbosch
  Oranjerie 1, 7271 BW Borculo, Nederland

  KvK: 56926413
  BTW: NL139370699B01

  Bel ons

  0630537827

  Onze locaties

  De Waltakke – Lochem 

  De Waltakke is een fantastische locatie met een ruim opgezet speelveld met obstakels. Dit is de perfecte locatie voor het lasergamen! Het lasergamen kan ook gecombineerd worden met een hapje of drankje, Dit is zowel binnen als buiten op het terras mogelijk. Kortom, dit is bij uitstek een geweldige locatie om professioneel te lasergamen wanneer je zelf moeite hebt met het vinden van locatie om te lasergamen. 

  De Waltakke
  Bolsbeekweg 7
  7241 PH Lochem

  https://dewaltakke.nl/

   

  De Grote of St. Michaëlskerk – Zwolle

  Wie wil er nou niet professioneel lasergamen in het grootste rijksmonument van Zwolle?! Vanaf nu is het mogelijk om in de Grote kerk te lasergamen! Dit is een zeer unieke locatie! Dat in combinatie met het lasergamen maakt dit tot een spectaculaire dag. 

  Bij binnenkomst zie je echt hoe groot en imposant de kerk daadwerkelijk is. Wij zullen de kerk aankleden met verschillende obstakels zoals camouflage schermen, verlichting en natuurlijk muziek. Ren, verstop en kruip door de kerk en zie om je heen je tegenstanders met op de achtergrond al het moois wat deze kerk te bieden heeft.

  De kerk staat inmiddels bekend als perfecte evenementen locatie!
  Wil jij professioneel lasergamen in de Grote kerk van Zwolle?!

  Boek dan nu!

  De Grote of St. Michaëlskerk
  Grote Markt 18
  8011 LW Zwolle

  https://www.academiehuis.nl/ 

   
  Scroll naar top