Lasergamen Op Jouw Locatie?

Het spectaculairste uitje

“Waar te beginnen …  gewoon super gaaf! In je eigen werkplaats/omgeving lasergamen. Super goed materiaal. Leuke spellen en een enthousiaste begeleider. Een top middag gehad en veel plezier gehad met mijn collega’s! De uitleg was duidelijk voordat we begonnen. Waren er toch nog vragen dan stond de begeleider van Lasergame Uitje altijd paraat om vragen te beantwoorden. Kortom: Gewoon keigaaf!!”

– Ruud Jagermann

Deze bedrijven gingen u voor

Wanneer ga jij op Lasergame Uitje?

Bedrijfsuitje

Ga mee op lasergame Uitje met jouw collega's op een unieke locatie of in jouw eigen bedrijf!

Familiedag

Maximaal plezier gegarandeerd voor jou en je hele familie. Ga lasergamen met jouw familie!

Kinderfeestje

Maak van jouw kinderfeestje een feest. Ga lasergamen met al jouw vrienden en vriendinnen!

Personeelsuitje

Ga mee op Lasergame Uitje met jouw collega's op een unieke locatie of in jouw eigen kantoor!

Vrijgezellenfeest

Maak van jouw vrijgezellenfeest een knalfeest. Ga lasergamen tijdens jouw vrijgezellendag!

Sportteam uitje

Maximaal plezier voor jou en je hele sportteam. Ga lasergamen met jouw sportteam!

Professioneel Lasergamen?

Professioneel lasergamen op locatie is op het moment razend populair! Lasergame Uitje maakt het mogelijk om op elke locatie in Nederland en België te lasergamen. Wij zorgen ervoor dat jouw locatie omgebouwd wordt tot lasergame arena. De arena zal gevuld zijn met camouflage schermen en wij zorgen voor gave verlichting en sfeervolle muziek! Zowel binnen als buiten kan gelasergamed worden. Dit is overdag mogelijk of zelfs in het donker! Met onze professionele lasergame pistolen is het mogelijk om tot wel 150 meter ver te schieten.

Met het red –dot vizier kan je zowel overdag als in het donker super nauwkeurig mikken omdat er een fel gekleurde stip in het midden van het vizier verschijnt. Met onze laptop en de smartbox is het mogelijk om na de gespeelde rondes de scores uit te lezen. Op dit overzicht zal te zien zijn welke speler en/of welk team het beste gescoord heeft. Naast deze standaard scores is het zelfs mogelijk het aantal levens, aantal hits, aantal kogels, de schotnauwkeurigheid, de gezondheid per speler en nog veel meer uit te lezen!

Blogs

lassergameuitje-ggd-flevoland-uitgelicht

PROFESSIONEEL LASERGAMEN OP EIGEN KANTOOR GGD FLEVOLAND

Op zaterdag 2 oktober mocht het ambulance personeel van de GGD Flevoland hun lasergame skills laten zien tijdens een ontzettend gaaf en uniek personeelsuitje. In het nieuwe pand wat in de toekomst hun thuisbasis zal zijn, bouwden we alle ruimtes om tot één grote lasergame arena.

Lees verder »

Een korte impressie

Voor De Heikamp hebben wij een Lasergame Uitje georganiseerd op locatie in het bos. Wil jij ook een leuk Lasergame Uitje voor jouw team? 

Lasergamen in jouw eigen stad

Jullie Lasergame Uitje kan gewoon georganiseerd worden in jouw eigen stad of dorp. Wij komen naar jouw eigen gekozen locatie en creëren een mooi parcours waarop jullie een fantastisch Lasergame Uitje op maat zullen beleven!

waar ga jij lasergamen?

Bedrijfsmagazijn

Tover jouw bedrijf om tot een lasergame arena!

Supermarkt

Lasergamen in jouw eigen supermarkt is een waar spektakel!

Bos

Leef je helemaal uit in het bos met jouw collega's of vrienden!

Kantoor

Bouw jouw eigen kantoor om tot een lasergame bunker!

Sporthal

Ga nu op Lasergame Uitje in jouw eigen sporthal!

School

Ga de strijd aan met je klasgenoten in jouw eigen school!

Spelvarianten

Free for All Game

Tijdens de spelvorm ‘Free for all’ sta je er alleen voor. Iedere speler speelt voor zichzelf en zal aan het begin van de game hetzelfde aantal levens cadeau krijgen.

Fortnite, de Computerhit

Ieder kind zal beamen dat het populairste computerspel van dit moment het welbekende ‘Fortnite’ is. Lasergame Uitje biedt dit geweldige spel nu aan in de lasergame variant!

Last Man Standing

Tijdens dit spel start iedere speler met hetzelfde aantal levens. Lukt het jou om tot het laatste moment in leven te blijven? Degene die dit lukt, is de winnaar van het spel en wordt gekroond!

Team Death Match

Team Death Match wordt in teams tegen elkaar gespeeld. Voordat het spel begint krijgt elk team even de tijd om hun tactiek te bepalen. Nadat de tactiek bepaald is kan de strijd losbarsten tussen de teams!

Capture The Flag

Tijdens dit spel starten we met twee teams die in hun eigen thuisbasis hun vlag moeten verdedigen. Daarnaast is het de bedoeling om de vlag van de tegenstander te veroveren.

Ben jij klaar voor een spectaculair Lasergame Uitje?

Scroll naar top