Spelvarianten

Doe mee met een van deze spelvarianten

Free for All Game

Tijdens de spelvorm ‘Free for all’ sta je er alleen voor. Iedere speler speelt voor zichzelf en zal aan het begin van de game hetzelfde aantal levens cadeau krijgen. Nadat het spel is afgelopen lezen wij ze scores uit op de laptop. Wie de meeste punten heeft gescoord, is de winnaar. Elk spel duurt ongeveer 10 minuten. Doordat de rondes een korte duur hebben is het mogelijk om meerdere rondes te spelen en meerdere winnaars naar huis te sturen aan het einde van deze onvergetelijke activiteit!

Fortnite, de Computerhit

Ieder kind zal beamen dat het populairste computerspel van dit moment het welbekende ‘Fortnite’ is. Lasergame Uitje biedt dit geweldige spel nu aan in de lasergame variant! De kinderen zullen het spel deze keer niet vanachter een spelcomputer beleven, maar in het echt! In de lasergame arena liggen verschillende wapens verstopt. Het is de bedoeling dat de kinderen opzoek gaan naar de wapens en er op dat moment pas achter komen met wat voor een geweer ze te maken hebben. Dit kan een sniper, een rocketlauncher of een shotgun zijn. Met de sniper is het mogelijk de tegenstander te raken tot op een afstand van wel 150 meter! Wanneer je de shotgun te pakken hebt lukt het alleen de tegenstander te raken van dichtbij. Wanneer je in dit spel geraakt wordt, ben je gelijk game over! Blijf jij als laatste over in deze geweldige strijd? Dan ben jij de winnaar van deze ronde! Deze game wordt in meerdere rondes gespeeld. Dit betekent dat er uiteindelijk meerdere kids tot winnaar gekroond zullen worden. Deze spelvorm is een aanrader voor elk kinderfeest!

Last Man Standing

Tijdens dit spel start iedere speler met hetzelfde aantal levens. Lukt het jou om tot het laatste moment in leven te blijven? Degene die dit lukt, zal tot winnaar gekroond worden aan het einde van het spel! Elk spel zal ongeveer 10 minuten duren. Ook deze game wordt in meerdere rondes gespeeld waardoor er meerdere winnaars uit het spel zullen komen.

Team Death Match

Team Death Match wordt in teams tegen elkaar gespeeld. Voordat het spel begint krijgt elk team even de tijd om hun tactiek te bepalen. Nadat de tactiek bepaald is kan de strijd losbarsten tussen de teams! Uiteindelijk zal er één team beoordeeld worden als winnaar. Dit kan zijn wanneer jouw team de meeste punten heeft gescoord of wanneer jouw team het andere team uitgeschakeld heeft.

Capture The Flag

Tijdens dit spel starten we met twee teams die in hun eigen thuisbasis hun vlag moeten verdedigen. Terwijl jullie dit proberen is het de bedoeling om de vlag van de tegenstander te veroveren. De vijandelijke vlag moet worden gestolen bij de tegenstander en vervolgens naar de thuisbasis worden gebracht. Dit spel kan alleen gewonnen worden wanneer de vlag van het eigen team ook nog in de thuisbasis staat. Welk team komt er ongeschonden uit de strijd en wint deze fanatieke battle?!

Scroll naar top