Lasergamen by night op recreatiepark de Paalberg

Na het grote succes van het lasergamen by night in de zomervakantie van 2020, heeft recreatiepark de Paalberg ook dit seizoen ervoor gekozen om het lasergamen by night te organiseren op de Koninklijk onderscheiden camping zelf. Aangezien de reacties van vorig jaar overweldigend waren, wisten we dat de lijst met aanmeldingen binnen een no time vol zou lopen. Niks was minder waar. Binnen een dag zaten alle blokken vol en kon dit unieke evenement doorgaan.

Ook dit jaar voelde het weer als thuiskomen toen we de camping in Ermelo op reden met het Lasergame Uitje busje.

Voor ons is camping de Paalberg een plek waar wij in het hoogseizoen vaak meerdere dagen aanwezig zijn voor toffe activiteiten zoals Archery Attack, professioneel lasergamen, VR Games of bijvoorbeeld spelshows. Ook dit jaar voelde het weer als thuiskomen toen we de camping in Ermelo op reden met het Lasergame Uitje busje. Ook de kinderen die veelal vaste gasten zijn op de camping zijn inmiddels bekend met Lasergame Uitje. De reacties van de kids is dan ook altijd geweldig om te zien wanneer ze doorhebben dat het lasergamen weer bijna gaat beginnen. Het lasergamen wordt op de camping vaak in het bos gespeeld. Dit is een hele mooie locatie voor de game maar om het nog specialer te maken heeft Lasergame Uitje het lasergamen by night op de camping aanbevolen. De deelnemers mogen rondom het hoofdgebouw, langs het zwembad en in de speeltuin komen tijdens het spel. Dit gebied wordt dan ook altijd afgezet met linten zodat de spelers voldoende ruimte hebben om zichzelf te verstoppen, te rennen, te duiken en de tegenstanders af te schieten. De uitleg van het lasergamen wordt altijd in de Bally club op de camping gegeven. Aandachtig wordt er geluisterd naar de vele opties die onze apparatuur biedt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tot wel 250 meter ver te schieten met de guns en krijg je zelfs special wapons ter beschikking in de game!

Lasergamen by night

Met camouflageschermen en met toffe gekleurde verlichting ontstond er een sfeer op de camping die niet elke dag te zien is

Voordat de game begon hebben we van de camping, waarbij inmiddels de schemer begon, een toffe lasergame arena gemaakt! Met camouflageschermen en met toffe gekleurde verlichting ontstond er een sfeer op de camping die niet elke dag te zien is. De hoogste boom van de camping verkleurde van groen naar rood en weer naar geel. “Dit is gaaf! Dit willen wij ook doen!!” schreeuwden mensen langs de linten die zich niet meer op konden geven omdat de inschrijvingen al zo snel vol zaten. Om 7 uur startte de eerste groep met het lasergamen. De deelnemers renden over het park heen en verstopten zich in de speeltuin en achter de toffe camouflageschermen die wij meegenomen hadden.
Lasergamen by Night

De hele avond zijn er nog parkgasten naar ons toegekomen met de vraag of ze zich nog konden opgeven voor deze avond. Helaas waren de blokken allemaal vol en was de reservelijst opgelopen tot wel 20 parkgasten! Na afloop van de rondes keerden de deelnemers weer terug naar de Ballyclub om daar alle verschillende scores te kunnen zien. De smartbox leest alle scores uit. Wat het zo leuk maakt op de Paalberg tijdens het laten zien van de scores, is dat er een grote beamer in de Ballyclub hangt waarop wij onze laptop aan kunnen sluiten zodat alles in het groot zichtbaar is voor de deelnemers. Vaak kregen we de vraag van de spelers of ze niet nog een ronde mee konden doen. Dit is voor ons heel leuk om te horen! Naarmate de avond vorderde, werd het steeds donkerder en hebben we de spelers lampjes gegeven van de kleur van hun team. Deze lampjes moesten ze om hun arm doen zodat ze goed zichtbaar waren tijdens de game. De hele avond stonden er parkgasten langs de linten om te kijken wat er voor iets tofs gaande was.

Lasergamen by night

Samen met Recreatiepark de Paalberg zijn we het eens dat dit waarschijnlijk een jaarlijks terugkomend evenement zal worden.

Ook vandaag is weer gebleken dat het lasergamen by night een geweldige activiteit is die door zowel jong en oud gespeeld kan worden. Samen met Recreatiepark de Paalberg zijn we het eens dat dit waarschijnlijk een jaarlijks terugkomend evenement zal worden. Wellicht zelfs vaker per hoogseizoen omdat de reacties na het spelen geweldig zijn. Wij willen de Paalberg weer enorm bedanken voor dit geweldige hoogseizoen en we hopen jullie uiteraard allemaal snel weer te zien in de herfstvakantie!

Scroll naar top