Professioneel Lasergamen en Archery Attack van Hall Larenstein

Al een aantal jaar is Lasergame Uitje van de partij tijdens de introdagen van de Van Hall Larenstein University. Elk jaar worden er 4 dagen lang voor verschillende opleidingen allerlei activiteiten georganiseerd. Elke dag is er een andere opleiding aanwezig tijdens de introdag. De sfeer tijdens dit evenement is geweldig! Veel eerste jaars studenten leren de school en omgeving goed kennen tijdens deze 4 dagen, er wordt actief meegedaan door zowel de leerlingen als de begeleiders en er wordt altijd gezorgd voor een lekker hapje en drankje. Dit jaar organiseerde Lasergame Uitje het Professioneel Lasergamen, het Archery Attack, een mega opblaasbare stormbaan en een tof gladiator spel.

Van Hall Larenstein

4 dagen lang lasergamen met de nieuwe en al bekende studenten van Van Hall Larenstein betekent 1 groot feest!!

Het professioneel lasergamen werd dit jaar op een andere locatie gespeeld dan de jaren ervoor. Naast de school lag een geweldig stuk bos met veel bomen, kleine beekjes en toffe objecten waar de deelnemers zich achter konden verschuilen. Door het ook nog opzetten van de camouflage schermen konden we er een hele gave lasergame arena van maken. 4 dagen lang lasergamen met de nieuwe en al bekende studenten van Van Hall Larenstein betekent 1 groot feest!!

Van Hall Larenstein

Elke dag mochten we weer genieten van het enthousiasme van zowel de leerlingen als de begeleiding. Ook de begeleiders vonden het geweldig om hun scores te verbeteren en kwamen dagelijks een paar keer langs om wat potjes mee te pakken. Hoe leuk! Het lasergamen was weer 1 groot succes tijdens de introdagen en zal hoogst waarschijnlijk een blijvend onderdeel zijn tijdens de introweek van de Van Hall Larenstein University.

Met pionnen, bunkers en targetboards zorgden we er elke dag voor dat de studenten hun energie kwijt konden op het grote Archery Attack veld.

Naast het lasergamen heeft Lasergame Uitje ook de materialen aangeleverd voor het Archery Attack deze week. Op een groot veld achter de school was voldoende ruimte om een mooi Archery Attack veld op te bouwen. Met pionnen, bunkers en targetboards zorgden we er elke dag voor dat de studenten hun energie kwijt konden op het grote veld. Gelukkig waren er tijdens deze week constant 2 leraren aanwezig om de uitleg van het Archery Attack te doen aan de studenten. Natuurlijk hebben we tussendoor ook daar even gekeken en troffen we altijd enthousiaste studenten aan die er veel plezier in hadden!

Van Hall- Larenstein
Uiteraard zorgden ook dit jaar de gigantische opblaasbare stormbaan en het gladiator spel ook weer voor alleen maar lachende gezichten! Wat hebben we een fanatieke studenten gezien op het kussen! De verschillende studenten verenigingen regelden elke dag weer dat de tenten op het grote veld klaar stonden waar de studenten en ook wij langs konden komen voor een heerlijk hapje of drankje. Graag willen we alle studenten, leraren en begeleiders weer enorm bedanken voor de geweldige week en jullie gastvrijheid! Ook wij hebben het weer ontzetten naar ons zin gehad. We wensen jullie allemaal een heel fijn schooljaar toe en wij hopen jullie allemaal volgend jaar weer te mogen zien!
Scroll naar top