PROFESSIONEEL LASERGAMEN NOORDERKERK BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Vrijdag 10 september was het aan de jeugdleden van de Noorderkerk in Bunschoten-Spakenburg om hun lasergame skills te laten zien tijdens een toffe lasergame activiteit! Terwijl de leden binnen in de kerk genoten van een drankje en een hapje werd het terrein naast de kerk omgebouwd tot een gave lasergame arena. D.m.v. het neerzetten van camouflageschermen, toffe verlichting en zelfs een paardentrailer, werd een groot speelveld gecreëerd op o.a. de parkeerplaats van de kerk.

Professioneel lasergamen Noorderkerk in Bunschoten Spakenburg

Wat ons lasergame materiaal zo uniek maakt, is dat wij geen gebruik maken van irritante hesjes die gedragen moeten worden tijdens het spel.

Toen alles klaarstond kon de uitleg beginnen. Tijdens deze activiteit gingen er 10 spelers in 2 verschillende teams tegelijkertijd het speelveld in. De gehele groep werd geïnstrueerd en de eerste spelers mochten hun lasergame spullen verzamelen. Wat ons lasergame materiaal zo uniek maakt, is dat wij geen gebruik maken van irritante hesjes die gedragen moeten worden tijdens het spel. Op de helmen zijn een aantal sensoren bevestigd die connectie zoeken met de gun waardoor het in het spel mogelijk is om jouw tegenstanders 360 graden rondom hun lichaam te raken. Dit is uiteraard uniek! Omdat de activiteit plaatsvond terwijl het al donker begon te worden, hebben we gebruikt gemaakt lichtgevende armbandjes zodat het onderscheid tussen de 2 teams alsnog duidelijk zichtbaar was. Lasergamen in het donker is dan ook echt geweldig en moet je echt een keer meegemaakt hebben!

Professioneel lasergamen Noorderkerk in Bunschoten Spakenburg

De game is helemaal op maat te maken en aan te passen naar de wensen van de klant!

Wat hebben we ook vandaag weer genoten van het enthousiasme van de deelnemers! De reacties van de deelnemers waren echt geweldig. 2 uur lang hebben we verschillende spellen van 12 minuten kunnen spelen. Doordat de rondes niet zo lang duurden, lukte het om vaak door te draaien zodat er steeds andere deelnemers de strijd met elkaar aan konden gaan! Uiteraard is het mogelijk om zelf te bepalen hoe lang jij wilt dat de rondes duren, of we friendly fire aan of uitzetten, welke rollen de spelers moeten krijgen en nog veel meer! De game is helemaal op maat te maken en aan te passen naar de wensen van de klant!

Professioneel lasergamen Noorderkerk in Bunschoten Spakenburg

De tijd is deze avond werkelijk waar omgevlogen! Wat heeft iedereen het naar zijn of haar zin gehad! Tijdens de laatste rondes werd er nog een hapje en een drankje uitgedeeld door de organisatoren van dit toffe feest. Na afloop van het lasergamen mochten we nog even een kijkje nemen in de grote zaal van de Noorderkerk. Deze activiteit was namelijk zo’n groot succes, dat de organisatoren het wel zagen zitten om volgend jaar dit evenement nog een keer over te doen maar dan in de kerk zelf!! Hoe gaaf is dat!? De meeste kerken zijn hier zeer geschikt voor omdat het vaak grote ruimtes betreft waarin we veel obstakels kunnen neerzetten. Ook bij deze kerk was dit het geval! Het evenement zal dan volgend jaar hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden in de kerk zelf. Ook wij hebben een geweldige avond gehad en willen de organisatoren heel erg bedanken voor hun gastvrijheid! We hebben het heel erg naar ons zin gehad en we hopen jullie volgend jaar zeker weer te zien! Bedankt Noorderkerk in Bunschoten Spakenburg.

1 gedachte over “PROFESSIONEEL LASERGAMEN NOORDERKERK BUNSCHOTEN-SPAKENBURG”

  1. Lasergamen kinderfeestje voor 16 jarige
    Topavond gehad.
    15 meiden van 16 jaar waren super enthousiast om in het donker te lasergamen. Het galgenveld in Borculo was een top locatie en de organisatie was super goed en zeer professioneel.

    Jeroen franck

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top