PROFESSIONEEL LASERGAMEN OP EIGEN KANTOOR GGD FLEVOLAND

Op zaterdag 2 oktober mocht het ambulance personeel van de GGD Flevoland hun lasergame skills laten zien tijdens een ontzettend gaaf en uniek personeelsuitje. In het nieuwe pand wat in de toekomst hun thuisbasis zal zijn, bouwden we alle ruimtes om tot één grote lasergame arena. Dit gebouw met meerdere verdiepingen, hele grote lege ruimtes en vele gangetjes was uitermate geschikt voor deze activiteit.
Toen we aankwamen bij dit gebouw werden we gelijk hartelijk ontvangen door de organisator van het bedrijfsuitje. Her personeel was gelijk al enorm enthousiast. Er waren meerdere activiteiten geregeld voor het personeel waaronder sumoworstelen, verf smijten, een leuke quiz en uiteraard het Professioneel Lasergamen in hun eigen toekomstige kantoor!

lassergameuitje-ggd-flevoland-1

De organisator koos ervoor om een toernooi vorm te spelen deze dag. In groepen van 10 ging elk team minstens 1x de strijd met elkaar aan.

We kregen een mooie ruimte aangewezen om alle apparatuur neer te leggen en konden door heel het gebouw verschillende bunkers neerzetten zodat er genoeg voorwerpen aanwezig waren om achter te schuilen. In de grote zaal deden we de uitleg van de professionele apparatuur en al snel werd duidelijk dat iedereen zeer enthousiast was en dat we de activiteit maar snel moesten starten. De professionele apparatuur bestaat uit een helm met daarop een aantal sensoren die connecten met de lasergun. Op deze manier hoeven de spelers geen hesjes aan maar kunnen ze alsnog geraakt worden wanneer ze beschoten worden in de ruimte tussen de helm en de lasergun. De organisator koos ervoor om een toernooi vorm te spelen deze dag. We kregen netjes een lijst aangeleverd waarop verschillende teams ingedeeld stonden. De hele middag rouleerde de groepen naar verschillende activiteiten. In groepen van 10 ging elk team minstens 1x de strijd met elkaar aan. De ene speler was nog fanatieker dan de andere speler en de reacties onderling waren dan ook geweldig!

lassergameuitje-ggd-flevoland-3

Wij vonden het bijzonder om jullie verhalen aan te mogen horen en we konden dan ook niks anders dan respect uitten voor het werk wat jullie doen.

Naast de positieve verhalen rondom het Professioneel Lasergamen op kantoor hebben we ook nog wat deelnemers gesproken over het bijzondere werk wat zij doen. Wij vonden het geweldig om jullie verhalen aan te mogen horen en we konden dan ook niks anders dan respect uitten voor het werk wat jullie doen. Na afloop van het Lasergamen werd de activiteit verf smijten nog gestart. Toen wij de spullen weer aan het inladen waren, werd het bestelde eten bezorgd om de avond samen af te sluiten. Het was wat ons betreft een geweldig georganiseerde dag voor het ambulance personeel! Wij willen de GGD Flevoland ontzettend bedanken voor de geweldige middag en hopelijk zien we elkaar nog eens tijdens een volgend bedrijfsuitje!

lassergameuitje-ggd-flevoland-2
Scroll naar top