Professioneel lasergamen op honkbalclub Thamen

Honkbalvereniging Thamen uit Uithoorn organiseerde in het weekend van 14 augustus een jongerenweekend op de club zelf. Tijdens het weekend werden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd waaronder het Professioneel Lasergamen op het honkbalveld zelf! Voor vele leden werd dit een weekend om nooit meer te vergeten.

Honkbalclub Thamen is een unieke locatie. We wisten van tevoren al dat dit een uitje zal worden waar we nog vaak aan zouden terugdenken.

Professioneel Lasergamen kan op bijna elke locatie gespeeld worden en wordt dan ook vaak geboekt voor bijvoorbeeld in scholen, op kantoren, in het bos, op het strand, in een sporthal, op het voetbalveld en in bedrijfshallen. Toen we hoorden dat vereniging Thamen graag een professioneel lasergame uitje wilden organiseren op het honkbalveld waren we uiteraard blij verrast. Dit is een locatie die niet vaak voorbij komt dus we wisten van tevoren al dat dit een uitje zal worden waar we nog vaak aan zouden terugdenken.

Na een uur rijden kwamen we aan bij de honkbalvereniging. Als je niet vaak op een honkbalveld geweest bent, zul je begrijpen dat ook wij onze ogen uitkeken. Wat was het een tof terrein! Gelukkig stonden er een paar hele behulpzame leden klaar om ons een handje te helpen met het speelklaar maken van het veld. Naast het materiaal voor het professioneel lasergamen, is het ook mogelijk om inflatables (bunkers) en camoufageschermen te huren bij lasergameuitje.nl. Omdat het in dit geval om een leeg honkbalveld ging, heeft de vereniging ervoor gekozen om zowel inflatables en camouflageschermen erbij te huren.

Samen met de organisatie hebben we het lege veld omgetoverd tot een gave lasergame arena! De door Thamen geplaatste pallets zorgde voor een heel vet terrein!

Professioneel lasergamen op Honkbalclub Thamen

“wowwww, dit wordt vet”

Wanneer alles klaar stond om er een onvergetelijke avond van te maken, kwam de groep met jongeren aanlopen. Ze zagen de guns en helmen liggen, en de eerste reacties waren al geweldig! “wowwww, dit wordt vet” hoorden we ze zeggen. Na het doen van de uitleg over de apparatuur, werden de eerste groepen klaar gemaakt voor het eerste duel.

Professioneel lasergamen op Honkbalclub Thamen

Terwijl het al schemerig begon te worden en de vliegtuigen vlak boven het veld langs raasden, gingen de spelers om en om het veld in. Het werd al snel duidelijk dat het om een mega fanatieke groep ging! Rennende, duikende en glijdende spelers waren constant in het veld te zien. Zo zie je maar dat het glijden van honk naar honk ook in dit spel goed van pas kwam.

Professioneel lasergamen op Honkbalclub Thamen

Met de smartbox is het mogelijk om zowel verschillende team als individuele scores uit te lezen.

Na afloop van de game werden de scores bekend gemaakt. Met de smartbox is het mogelijk om ontzettend veel scores uit te lezen. Zo kun je denken aan de teamscores, het aantal hits, het aantal levens wat je nog over hebt, je schotnauwkeurigheid, je gezondheid en nog veel meer! Aandachtig luisterden de spelers naar hun scores. Wat vonden ze het gaaf om zo gedetailleerd de scores door te krijgen en te horen wat er goed gaat, of wat er beter kan.

Naarmate de avond vorderde, werden de scores steeds hoger! Toen de tijd voorbij was, en de spotlight ook daadwerkelijk uitging, kregen we alleen maar positieve reacties te horen. “Wat was dit gaaf! Dit moeten we ook met ons eigen team gaan spelen!” was te horen onder de begeleiders van het kamp. Beste leden van Thamen, bedankt voor deze unieke avond en voor jullie hulp en gastvrijheid! We zijn met open armen door jullie ontvangen en komen heel graag nog een keertje terug!

Professioneel lasergamen op Honkbalclub Thamen
Scroll naar top